Tekeekö auringonsuojakalvo toimistosta kylmemmän talvella?

Kategoria

Ota yhteyttä

Laita viesti meille niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Kategoria

Yksi yleisimmistä asiakkaiden huolenaiheista talvikuukausina. Ikkunoiden auringonsuojakalvotuksella on paljon etuja kiinteistön omistajille. Yksi yleisimmistä syistä toimiston auringonsuojakalvotukseen on lämmön vähentäminen. Mutta talvella haluat tehdä siitä lämpimämmän, ei kylmemmän. Joten jos se pitää lämmön loitolla kesällä, eikö kalvo estä sitä pientä lämpöä, joka on talvella. Onneksi vastaus on ei. Auringonsuojakalvo ei tee kiinteistöstä tai toimistosta kylmempää talvella.

Miksi ikkunoiden sävytys ei tee kodistasi kylmempää talvella

Ikkunakalvot eivät teknisesti tee kodistasi kylmempää. Sen sijaan ikkunakalvot heijastavat lämpöä pois ikkunasta. Tämä tarkoittaa myös lämmön heijastamista takaisin toimistoon. Ei yhtä tehokasta kuin se heijastaa auringon lämpöä, mutta pitää silti lämmön sisällä.

Aurinko talvella ei tuota paljon lämpöhyötyä

Se on totta, vaikka sinulla on aurinkoinen talvipäivä. Aurinko saattaa olla kirkas ja häikäistä sinua, mutta se ei tarjoa paljon lämpöä kiinteistöön. Aurinkosuojakalvo heijastaa infrapunasäteitä. Nämä säteet kuljettavat auringon lämpöä. Talvella niillä ei ole juurikaan vaikutusta. Saatu eristys enemmän kuin kompensoi sisään tulevan vähäisen lämpöhäviön. Hopeanvärisellä heijastavalla peilikalvollamme voit vähentää talven lämpöhäviöitä jopa 33%.

Jos olet kiinnostunut aurinkosuojakalvon asennuksesta. Ota yhteyttä.

Ota yhteyttä

Laita viesti meille niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Olemme auttamassa teitä pääsemään haluamiinne tavoitteisiin!

Konsultoimme, ideoimme, toteutamme 30 vuoden kokemuksella!

Palvelut

Go to Top