Turvakalvon edut

Kategoria

Ota yhteyttä

Laita viesti meille niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Kategoria

Turvakalvo ei pilaa kiinteistösi estetiikaa. Särkymätön muotoilu varmistaa, että sinä ja lasisi pysyvät turvassa monenlaisilta uhilta. Jatka lukemista saadaksesi selville, kuinka ja miksi sinun pitäisi tehdä lasistasi särkymättömäksi turvakalvolla.

Pidä murtovarkaat poissa

Ikkunat ovat murtovarkaiden ensisijainen kohde, kun he etsivät keinoja murtautua taloon. Tilastot osoittavat, että noin 30% murtautumisista tapahtuu ikkunan kautta. Tämä johtuu siitä, että lasin rikkominen on melkein aina helpompaa kuin tiilen tai betonin läpi meneminen.

Kun ikkunoissasi on vahvempi suojaus, monet rosvot päättävät todennäköisesti, että se ei ole heidän aikansa arvoista ja siirtyvät vähemmän turvalliseen kiinteistöön. Paksu turvakalvo antaa sinulle ja omaisuudellesi selkeän suojan murtovarkailta.

Turvakalvo on suunniteltu kestämään iskuja tavallisista murtoesineistä, kuten sorkkarauta, kivi ja muihin vastaavan tylsiin, painaviin esineisiin.

Myymälöiden ja vitriinien turvallisuus

Turvallisuus on kauppiaille ensiarvoisen tärkeää, mutta he luonnollisesti haluavat tuotteidensa näyttävän houkuttelevilta myös asiakkaille. Turvakalvo tarjoaa täydellisen välineen turvallisuuden ja estetiikan välillä varmistaen, että väärät ihmiset eivät pääse sisään ja mikä ei häiritse oikeaa asiakasta.

Turvakalvollisen lasin rikkominen vaatii erittäin suuren iskun. Jalokiviliikkeet ja kellokauppiaat voivat myös hyötyä turvakalvon käytöstä vitriineihin ja lasikaapeihin.

Särkymätön lasiratkaisumme on viime kädessä pieni hinta luksustavarojesi turvaamisesta mahdollisilta murtovarkailta ja rikollisilta.

Älä koskaan tee kompromisseja tyylistä

Baarien ja grillien vankilamainen estetiikka ei houkuttele monia kauppiaita ja kiinteistönomistajia. Niiden, jotka haluavat säilyttää lasin esteettisen ilmeen, tulee valita turvakalvo.

On myös syytä huomata, että vaikka tarjoamme optisesti kirkkaita, näkymättömiä ikkunakalvoratkaisuja, tietyt asiakkaat voivat valita sävytetyn lasin lisäämään turvallisuutta. Tämä on loistava vaihtoehto niille, joilla on erityisen houkuttelevia esineitä tai tuotteita katseleville murtovarkaille, tai vaihtoehtoisesti vain niille, jotka haluavat lisätä yksityisyyttä ikkunalasinsa toiselle puolelle.

Suojaa onnettomuuksilta ja halkeamilta

Turvakalvon särkymätön muotoilu ei vain suojaa omaisuuttasi murtovarkailta, vaan se voi myös auttaa suojaamaan mahdollisilta onnettomuuksilta.

Jännityshalkeamat ovat hyvin yleisiä, ne alkavat pieninä halkeamia ikkunan reunasta ja jatkavat kasvuaan. Tämän tyyppiset halkeamat johtuvat yleensä suurista lämpötilan vaihteluista, jotka johtuvat sään vaihtelusta.

Ikkunoiden halkeilemiseen on useita syitä, jotka johtuvat vähemmän ilkeämmistä keinoista kuin murto. Joka tapauksessa sijoittaminen turvakalvon suojaamiseen auttaa pitämään lasisi turvassa useilta vaaroilta.

Investoi suojaukseen jo tänään

Jos olet kiinnostunut turvaamaan kiinteistösi turvakalvolla, ota yhteyttä  asiantuntijaan lisäkysymyksissä.

Ota yhteyttä

Laita viesti meille niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Olemme auttamassa teitä pääsemään haluamiinne tavoitteisiin!

Konsultoimme, ideoimme, toteutamme 30 vuoden kokemuksella!

Palvelut

Go to Top