Vaurioittavatko magneettitarrat auton maalia?

Kategoria

Ota yhteyttä

Laita viesti meille niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Kategoria

Magneettiset tarrat ovat kustannustehokas tapa mainostaa yritystä – ne ovat paljon edullisempia kuin ajoneuvojen tarrat. Koska ne ovat irrotettavia, ostat ne vain kerran.

Oikea tapa käyttää magneettitarroja

Automagneettitarrat eivät vahingoita maalia, jos ne on asennettu ja hoidettu oikein. Automagneettitarrat toimivat samalla tavalla kuin muut magneetit. Kiinnitä ne hitaasti ja varovasti puhtaalle, kuivalle ja tasaiselle metallipinnalle, niin ne pysyvät mahdollisimman hyvin paikallaan. Koska automagneettitarrat ovat paksumpia kuin tarrat, vältä sen kiinnittämistä viisteiden tai urien päälle ilmataskujen estämiseksi. Varmista vetolastalla, että magneettitarran koko pinta koskettaa ajoneuvon runkoa – pieninkin rako saa magneetin nousemaan ja irtoamaan, kun tuuli pääsee sen alle. Magneettitarrojen kulmat pyöristetään yleensä, joka auttaa sitä pysymään pidempään, koska terävät kohdat ovat alttiita nousemiselle.

Naarmut ja kolhut johtuvat yleensä magneetin ja ajoneuvon väliin jääneestä liasta ja roskista. Näiden välttämiseksi tarkista sekä auton pinta että itse magneetti ennen asennusta. Jos haluat sijoittaa asennetun magneettitarrat uudelleen, irrota se varovasti sen sijaan, että vedät sitä maalipintaa pitkin.

Automagneetit tulee myös poistaa ja puhdistaa vähintään kerran viikossa – useammin kesällä tai jos auto altistuu säännöllisesti voimakkaalle kuumuudelle ja UV-säteille. Muuten magneetti juuttuu kiinni, ja sinun on vaikea irrottaa sitä vahingoittamatta auton maalipintaa. Magneettitarrat säännöllinen poistaminen estää myös ulkomaalin epätasaisen haalistumisen. Tarkista myös automagneetit kovan sateen tai lumisateen jälkeen, koska on mahdollista, että vettä on päässyt kosketuspinnan väliin.

Jos ajoneuvoa on hiljattain maalattu tai vahattu, noudata kovettumisaikaa ennen magneettitarrat asentamista. Keskimääräinen kovettumisaika on 90 päivää auton maalille, 60 päivää kirkkaalle maalille ja vain kaksi päivää vahalle.

On myös oikea tapa säilyttää automagneetteja, kun niitä ei käytetä. Pidä ne tasaisesti puhtaassa ja kuivassa paikassa homeen ja halkeamien välttämiseksi. Säilytä kutakin magneettia erikseen tai katso ainakin etteivät magneettiset puolet ole vastakkain.

Ota yhteyttä

Laita viesti meille niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Olemme auttamassa teitä pääsemään haluamiinne tavoitteisiin!

Konsultoimme, ideoimme, toteutamme 30 vuoden kokemuksella!

Palvelut

Go to Top